Ősszehangolt akcióban csapott le a rendőrség egy keceli családra

A kiskőrösi rendőrök – összehangolt akcióban – egy keceli család több tagját is őrizetbe vették kábítószer-kereskedelem gyanújával.

Még tavaly nyáron jutott a rendőrök tudomására, hogy Kecelen egy helybéli drogot árul. A nyomozók beleásták magukat a munkába, és kiderítették, hogy az illegális bizniszt már 2021 februártól végzik. A férfi kokainnal és új pszichoaktív anyaggal – a köznyelvben kristályként elterjedt fehér porral – kereskedett a lakásán. Ráadásul a díler az élettársát és a lányát is bevonta a terjesztésbe, távollétében a nők árulták a tiltott szert.

A település rendőrei a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának közreműködésével 2023. december 12-én csaptak le a tettesekre keceli otthonukban. Az ingatlan átvizsgálásakor fóliába csomagolt fehér port és kábítószer fogyasztásához és terjesztéséhez szükséges eszközöket – fóliákat és mérleget – foglaltak le a nyomozók.

A razzia során három főt – egy 46 éves férfit, valamint egy 31 és egy 24 éves nőt – állítottak elő, őket új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják. A triót gyanúsítottként hallgatták ki, majd a férfit őrizetbe is vették, és kezdeményezik a letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !