Jobbik-Konzervatívok: hétről hétre, hónapról hónapra egyre több az ázsiai vendégmunkás Magyarországon

Hétről hétre, hónapról hónapra egyre több az ázsiai vendégmunkás Magyarországon, elveszik a magyarok munkáját, elveszik a magyarok bérét és hosszú távon megváltoztatják Magyarország kulturális egységét - jelentette ki a Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese online is követhető sajtótájékoztatóján, Győrben.

Potocskáné Kőrösi Anita az ellenzéki párt Igazságfal a migrációról elnevezésű vándorkiállításának győri eseményén kiemelte: szeretnék felhívni a lakosság figyelmét a "migránsmunkások" betelepítésének veszélyeire, és annak a következményeire is, "amit szintén már látunk".

Az egyik következménynek azt nevezte, hogy nagyon sok fiatal már külföldön dolgozik. A Jobbik-Konzervatívok azt szeretné elérni, hogy a magyar fiatalok ne külföldön keressék a boldogulást, hanem itt maradjanak, Magyarországon - fogalmazott a párt elnökhelyettese.

Hozzátette, ehhez stabil munkahelyekre van szükség, és arra: "ne kelljen attól rettegni, hogy külföldiek jönnek és elveszik a magyarok munkáját".

Potocskáné Kőrösi Anita azt mondta, hogy a makói Continental gyárból elbocsátják azokat a magyar munkavállalókat, akik betanították az ázsiai vendégmunkásokat.

Felidézte, már nyáron egy figyelemfelhívó akcióval járták az országot, hogy elmondják, "milyen veszélyes Orbán Viktor azon terve, hogy keleti vendégmunkások százezreit hozzák be Magyarországra". Online népszavazási kezdeményezésüket is ezért indították el, ezt a stopmigransmunkasok.hu internetes oldalon lehet elérni - ismertette.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !