Egy kisnyárádi házaspár terítette a drogot Mohácson és környékén

A Mohácsi Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége az M6-os autópálya Szebényi pihenőjében fogta el azt a 46 éves kisnyárádi férfit, aki a gyanú szerint Mohácson és környékén dílerkedett.

A gyanú beigazolódott, ugyanis a rendőrök a férfi autójában összesen bruttó 566 gramm kristályos, kábítószergyanús anyagot találtak, és foglaltak le. A kocsiban ült egy 22 éves pécsi férfi is, akinek a ruházatából szintén droggyanús anyag került elő, a kábítószer-gyorsteszt pedig pozitív eredményt mutatott. Mindkettőjüket előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A nyomozók a 46 éves férfit azzal gyanúsítják továbbá, hogy aznap reggel a Kisnyárád és Lánycsók közötti útszakaszon az egyik villanyoszlop mellett drogot rejtett el, illetve a pécsi lakásán megtartott kutatás alkalmával is előkerült összesen bruttó fél kiló kábítószergyanús anyag, amit szintén lefoglaltak. A rendőrök a lakásban tartózkodó 46 éves nőt is előállították, majd kihallgatták.

A férfi és a felesége ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A 22 éves férfi szabadlábon védekezhet, ellene kábítószer birtoklása miatt nyomoznak a mohácsi rendőrök.  (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !