Egy fiatal nőt bolti lopáson kaptak, azonban ami ezután történt, arra senki sem számított

Az arcátlanság netovábbja.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az áruházban nézelődött november 18-án délután egy 23 éves nő, majd két díszdobozos, márkás italt vett le a polcról, ám azokat nem állt szándékában kifizetni. Ingyenes megszerzésük érdekében a csillagos nedűt tartalmazó üvegeket – immár a díszdobozok nélkül – a kabátja alá rejtette, majd a kassza vonalát elhagyva az áruház kijárata felé vette az irányt. A biztonsági őr a lopást a bevásárlóközpont kameráján látta, ezért a nőt a kijáratnál feltartóztatták, és a jegyzőkönyv felvételéig a biztonsági szobába kísérték.

Az elkövető azonban a lebukástól egyáltalán nem jött zavarba, sőt. A lopásról szóló áruházi jegyzőkönyv megírása alatt a szobában letett női táskából egy pénztárcát emelt ki, és a saját táskájába rejtette. Pechje volt, mert az áruház dolgozói ezt a lopást is végignézték a kamerarendszeren keresztül, így a tárcával és az abban lévő személyes iratokkal, pénzzel és bankkártyával már a helyiségből sem jutott ki a tettes.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a lopások miatt indított eljárást a nő ellen, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !