„A fájdalom, amit érzek, leírhatatlan, elveszítettem a kisfiamat, ráadásul magamhoz sem tudtam ölelni, nem is láthattam a halott babámat”

Andrea várandóssága rendben zajlott, az utolsó pillanatban azonban minden összeomlott: kórházba szállítása után elaltatták és császármetszést végeztek rajta, a gyereke azonban nem élte túl a beavatkozást – írta a Blikk cikkére hivatkozva az RTL

A nő jogi lépéseket fontolgat, szerinte ugyanis a kórháznak lehet felelőssége a tragédiában, mert amikor beértek a mentővel, még erős volt a gyerek szívhangja.

„Problémamentesen zajlott a terhességem, tökéletesen cseperedett a pici. A szülés várható ideje november 5. volt, de október 20-án olyan erős fájdalmakat éreztem, hogy bementem az egyik közeli kórházba. Egész nap a szülőszobán tartottak, vizsgáltak, de végül a rossz véreredményem ellenére hazaküldtek” – idézte fel Andrea. Azt mondta, öt nappal később ismét erős fájdalmakat érzett, és már biztos volt benne, hogy hamarosan megszületik a gyereke, ezért mentőt hívtak, amely elindult vele egy másik kórházba. 

„Ugyan a fájások ismét alábbhagytak, de szédültem és elkezdett belőlem folyni valami. Először a magzatvízre gondoltam, de kiderült, nagyon erősen véreztem. Letakartak egy lepedővel és betelefonáltak a kórházba, hogy készítsék elő a műtőt. Odaérve viszont nem is vártak, elő sem voltak készülve. A legfontosabb, hogy azonnal megnézték a pici szívhangját, ami akkor erős volt, a méhlepényleválás pedig elkezdődött” – mondta.

Ébredés után a sok vérveszteség miatt az intenzívre vitték. Amikor magához tért, kérdezte, hogy hol van a kisfia, ekkor azonnal nyugtatót kapott, az orvosok pedig megmondták, hogy a gyerek nem élte túl a szülést. A tragédia állítólag a korai méhlepényleválás miatt történt. 

„A fájdalom, amit érzek, leírhatatlan, elveszítettem a kisfiamat, ráadásul magamhoz sem tudtam ölelni, nem is láthattam a halott babámat” – mondta a nő.

Az esettel kapcsolatban a Blikk megkereste az érintett kórházat, de az intézmény osztályvezetője türelmet kért a válaszadást illetően.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !