Tornaórán úgy megvertek egy 11 éves kisfiút Érden, hogy mentő vitte el

A Bors információ szerint az egyik érdi általános iskolában az egyik diák megtámadta az osztálytársát, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy kórházba kellett szállítani. Miután az egészségügyi intézmény feljelentést tett, pár nappal később az édesanyára is rátámadtak. 

Egy szülő hívta fel a figyelmet arra, hogy az egyik érdi általános iskolában brutálisan megverték egy volt óvónő fiát. Elmondása szerint az édesanya az iskola igazgatónőjéhez fordult segítségért, aki viszont nem vette elég komolyan az ügyet.

"A fiút úgy megverte az egyik társa, hogy majdnem leszakadt a lépe. Kórházba kellett szállítani. Ezután a sértett anyukája bement az iskolába, hogy megkérdezze az iskola igazgatónőjét, hogy mégis hogyan történhetett ez meg. Végül még az édesanya lett kérdőre vonva, hogy ismeri a támadó fél családját, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni" – mesélte a felháborodott szülő.

Ahogy azt a Bors megtudta, a két 11 éves tornaórán játék közben a labda megszerzéséért küzdött, ez fajult verekedésbe. A feldühödött fiatal lábszáron majd többször hasba rúgta társát, végül a labdával is fejbe dobta. A megtámadott gyerek kórházi kezelésben részesült. Az orvosi vizsgálatok 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg. A kórház végül hivatalból feljelentést is tett a rendőrségen.

"Három nappal később a feljelentés után az anyukát futás közben egy ismeretlen tettes megtámadta és annyira megverte, hogy ő is kórházba került" – folytatta a posztoló.

Többekben felmerült, hogy a két eset között összefüggés van és lehetséges, hogy az elkövető családja támadta meg az édesanyát a feljelentés miatt.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a Borsot arról tájékoztatta, hogy a rendőrségre 2023. szeptember 28-án érkezett a bejelentés, miszerint egy Érd, Tétényi utca közelében futó nőt, ezidáig ismeretlen férfi többször megütött. Az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el, a körülmények tisztázása folyamatban van.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !