Rács mögött a vizslási díler

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 47 éves, Vizsláson élő férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2023-ban többeknek árult új pszichoaktív anyagot. A vásárlók otthonában keresték fel a férfit, aki számos alkalommal adott át részükre fehér, por állagú szert ellenértékért cserébe - közölte a rendőrség.

A fogyasztókkal szemben folytatott eljárásba bevont igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy a tőlük lefoglalt anyagban N-etil-norpentedron mutatható ki, ami megegyezik a gyanúsított által árult szerrel, és új pszichoaktív anyagnak minősül.

A rendőrök a férfi lakhelyén kutatást tartottak, égett fóliadarabokat, és a porciózott anyag csomagolásához használatos tárgyakat találtak, amely új pszichoaktív anyag fogyasztására, illetve értékesítésére utal. Az egyenruhások vagyonvisszaszerzés keretében különböző értéktárgyakat – televíziókat, tabletet – foglaltak le.

A salgótarjáni nyomozók a férfit elfogták, előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését elismerte. A hatóság tagjai őrizetbe vették. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !