Kutyasétáltató nőre támadt a miskolci szatír

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki Miskolcon az egyik futball stadion környékén kutyát sétáltató nő irányába ment, mellé érve egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és megmarkolta intim testrészét.

A vádirat szerint a vádlott a délutáni órákban az egyik miskolci futball stadion környezetében tartózkodott. Az utcán hazafelé tartott két nő, akik közül az egyik kutyát sétáltatott. A kutyatulajdonos nő látásból már ismerte a vádlottat, kinézete és korábbi viselkedése miatt félt tőle. Amikor pedig a vádlott az irányába imbolyogva elindult és egyre közelebb került a nő megfogta a kutyáját, ekkorra a vádlott mellé ért és egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét. A sértett rákiabált és reflex mozdulattal, nagy erővel ellökte magától. A vádlott ezután tovább sétált.

A vádlott kóros elmeállapotú, esetében a bűnismétlés lehetősége fennáll.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlott tekintetében a kóros elmeállapot, mint büntethetőséget kizáró ok miatt, a vád alóli felmentését kezdeményezte egyidejűleg indítványozva kényszergyógykezelésének elrendelését.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !