A Fidesz EP-képviselőcsoport szerint koholt vádak alapján újabb magyar vita készül az Európai Parlamentben

A magyarországi dollárbaloldal továbbra is mindent megtesz, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat, koholt vádak alapján újabb magyar vita készül az Európai Parlamentben - közölte a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében kedden.

A képviselőcsoport közleményében kiemelte: az Európai Parlament négy baloldali frakciója ismét "a magyar dollárbaloldal által tollba mondott hazugságokkal és rágalmakkal vagdalkozik" annak érdekében, hogy Magyarország továbbra se kaphassa meg a neki jogosan járó uniós forrásokat.

"Hétfőn az EP négy baloldali frakciója közös sajtótájékoztatót tartott, ahol - mások mellett - Daniel Freund, német zöldpárti- és Cseh Katalin, magyar dollárbaloldali EP-képviselők ismételték meg szokásos hazug vádaskodásaikat" - fogalmaztak.

Szavaik szerint a négy baloldali frakció képviselői azokat a rágalmakat és hazugságokat ismételgették, amelyeket Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett "dollárbaloldal" az elmúlt időszakban hangoztattak. A szokásos baloldali forgatókönyv szerint a koholt vádjaik alapján egy újabb plenáris vitában készülnek Magyarország lejáratására - tájékoztattak.

Közölték: az EP baloldali képviselőcsoportjainak egy-egy képviselője hétfőn sajtótájékoztatón mutatott be egy rágalmaktól és hazugságoktól hemzsegő, Magyarországgal szembeni koholt politikai vádiratot. A koholmányban foglaltakkal ismét nyomás alá akarják helyezni az Európai Bizottságot annak érdekében, hogy az európai baloldal és a magyarországi "dollárbaloldal" politikai céljainak megfelelően a brüsszeli testület továbbra se folyósítsa Magyarországnak a jogosan járó uniós forrásokat. A baloldali képviselőcsoportok durván és antidemokratikus módon egyenesen megfenyegették az uniós bizottságot, hogy a magyaroknak jogosan járó uniós források folyósítása esetén a testületnek súlyos politikai következményekkel kell számolnia. A "dollárbaloldal és európai elvbarátaik" kétségbeesetten vagdalkoznak, Magyarország kormánya ugyanis bíztató tárgyalásokat folytat az Európai Bizottsággal - írták.

Ez az oka annak, hogy az európai baloldal Gyurcsány Ferenc és a magyar dollárbaloldal által tollba mondott hazug vádakkal fenyegetőzik. Az ilyenkor szokásos politikai forgatókönyv szerint az európai baloldal, eleget téve a magyar dollárbaloldal igényeinek, az Európai Parlament plenáris ülését használja fel, hogy egy újabb magyar vita keretében Magyarországot lejárató, koholt politikai vádakkal támadja hazánkat - emelték ki.

"Miközben a magyar dollárbaloldal a saját hazája ellen áskálódik, mi továbbra is azon dolgozunk, hogy Magyarország és a magyar emberek minél hamarabb hozzájussanak az őket jogosan megillető uniós forrásokhoz" - tette hozzá közleményében a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !