Engedte a nő, hogy a volt párja megerőszakolja és teherbe ejtse a 12 éves lányát

Bűnösnek vallotta egy nő magát Oklahoma államban abban, hogy megengedte volt párjának, hogy az megerőszakolja és teherbe ejtse 12 éves lányát, írja a USA Today cikkére hivatkozva az RTL. A kislány kórházba ment szülni, így bukott le a páros.

A 33 éves nőt eredetileg 2021 júliusában tartóztatták le, miután lánya és az őt megerőszakoló férfi együtt állítottak be a kórházba a szülés megindulása után. „Úgy állítottak be, mint bármelyik másik páros, akik izgatottak az újszülött érkezése miatt” – nyilatkozta később egy rendőr.

A 24 éves férfi nem rejtette véka alá, hogy ő a gyerek apja, még hencegett is ezzel. Az őt kihallgató rendőrök előtt azzal védekezett, hogy a kislány családja beleegyezését adta kapcsolatukhoz. Az államban 16 év a beleegyezési korhatár, ha pedig egy felnőtt 15 év alattival közösül, azt büntetik is.

A férfi jelenleg húszéves börtönbüntetését tölti, ám a kislány anyja csak most állt bíróság elé. Rá is komoly börtönbüntetés várhat amellett, hogy regisztrálnia kell magát szexuális bűnelkövetőként, írták.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !