Dobrev: azt akarjuk látni, hogy a rendőrök bilincsben, vezetőszáron visznek el korrupt és hatalmukkal visszaélő politikusokat

Legyen elég rendőr és tűzoltó, hogy biztonságban érezzük magunkat – fogalmazta meg Dobrev Klára, a DK árnyék-miniszterelnöke, amikor árnyékkormányának árnyék-belügyminiszterével, Mustó Gézával együtt pénteken Veszprémben mutatta be rendészeti programjukat. Szerinte ugyanis ahhoz, hogy magunkat és szeretteinket fizikai biztonságban érezzük, nem elég, hogy „mindenkinek jár a tisztességes, emberhez méltó lakhatási körülmény, az európai szintű fizetés, a jó színvonalú oktatás és egészségügy”.

A Népszava beszámolója szerint Dobrevék szabad kezet adnának a hatóságoknak a korrupciós bűncselekmények és hatalmi visszaélések felszámolására. "Azt akarjuk látni itthon is, mint más európai országokban, hogy a rendőrök bilincsben, vezetőszáron visznek el korrupt és hatalmukkal visszaélő politikusokat." - jelentette ki a DK árnyék-miniszterelnöke.

Dobrev Klára ígérete szerint visszaállítaná az önálló tűzoltóságot, biztosítaná a feltételeket, ahogy az újra felállítandó határőrségnél is, mert szerinte a magyar határt nem plakátokkal kell megvédeni, szemben a jelenlegi kormánnyal.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !