Az erkélyről az utcára dobta le a kábítószert a járőrök elől egy férfi Oroszlányban

Kábítószer birtoklásának bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a Tatabányai Járásbírósághoz azzal a letartóztatott férfival szemben, aki a kábítószert tartalmazó hátizsákot az erkélyről ledobta az utcára, amikor a járőröket meglátta.

A vádirat szerint a rendőrjárőrök lakossági bejelentés alapján mentek az oroszlányi második emeleti lakáshoz. A járőrök a lakásba belépve  észlelték, hogy az erkélyajtó félig nyitva van. A járőrök az erkélyen megtalálták az előlük elrejtőző férfit, aki a kezében egy táskát fogott, majd a járőröket meglátva, azt az erkélykorlát mellett leejtette az utcára.

A hátizsákban mérleg, telefon, daráló, cigaretta papír, műanyag tasakok, valamint amfetamin és metamfetamin tartalmú kábítószer volt. A hátizsákban tartott kábítószer együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy kétszerese.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy bíróság a férfit  fegyházbüntetésre  és közügyektől eltiltásra ítélje.  

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !