Hollik István: Brüsszel visszatartja a Magyarországnak járó uniós forrásokat, de baloldali szervezeteknek ad pénzt

A Fidesz szerint Brüsszel visszatartja a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat, ugyanakkor "vígan finanszírozza" a baloldali szervezeteket - erről Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója beszélt csütörtöki videónyilatkozatában.

A politikus a Magyar Nemzet cikkére reagált, amelyben a lap azt írta, hogy a Soros-hálózat működésének átszervezésével az Európai Unió a korábbiaknál jóval nagyobb összegekkel száll be a "tőzsdespekuláns projektjeinek" finanszírozásába.

Hollik István azt mondta: miközben a "külföldről finanszírozott baloldal" és Brüsszel közösen azon dolgozik, hogy Magyarország ne kapja meg a tanárok béremeléséhez szükséges és a magyar családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, addig az Európai Bizottság félmilliárd forintot osztott szét magyarországi, de korábban Soros-hálózat által pénzelt "álcivileknek".

Hozzátette: itt olyan szervezetekről van szó, amelyek "egytől egyig a Soros-hálózathoz kötődnek", és az elmúlt években mindig "egy követ fújtak a dollárbaloldallal" a migráció, gender téma és a háború kérdésében is.

"Brüsszel visszatartja a tanároknak, családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, de emellett vígan finanszírozza a baloldali szervezeteket" - fogalmazott.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt is hangsúlyozta: a teljes keretösszeg a brüsszeli programban 4 milliárd forint, azaz a következő hónapokban is "dőlni fog a lé a baloldalhoz" az európai parlamenti és az önkormányzati választás küszöbén.

"Ugye nem csak én gondolom, hogy a kettő között van összefüggés?" - tette fel a kérdést Hollik István. (MTI)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !