Halálra gázolt a vonat egy 76 éves nőt Csittényhegynél

Halálra gázolt a vonat egy 76 éves nőt kedden az észak-balatoni vasútvonalon Csittényhegynél - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A Mávinform jelezte: Csajág és Balatonkenese között pótlóbuszok járnak, jelentősen nő az eljutási idő.

A Mávinform közösségi oldalának tájékoztatása szerint a nőt a Déli pályaudvarról Balatonfüredre 11:30-kor elindult Vízipók InterRégió ütötte el.

A megnövekedett eljutási idő miatt a Mávinform azt javasolja, hogy az utasok a Budapest és Veszprém közötti vonatokat vegyék igénybe, ahonnan a Volánbusz járataival utazhatnak Veszprém és Balatonalmádi, valamint Veszprém és Balatonkenese között.

Hozzátették: a javasolt útszakaszokon a vasúti jegyek és bérletek a korlátozás végéig érvényesek.

A katasztrófavédelem honlapján azt írták: a vonaton mintegy hatvan-hetven ember utazott, nekik a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók segítettek átszállni a vonatpótló autóbuszra. 

Frissítés!

Ismét járnak a vonatok Csajág és Balatonkenese között, miután befejeződött a halálos baleset helyszínelése - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján kedd délután.( Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !