Felébredt a kómából a miskolci családapa, aki 24 energiaitaltól kapott koffeinmérgezést

Felébredt a kómából, és már haza is térhetett a koffeinmérgezést kapott családapa. A férfi teljesen a tudatánál van, és már megkezdhetik a rehabilitációs kezelését is - tudatta a Ripost.

A 18 éves férfi még júliusban kapott rángógörcsöt a családja szeme láttára. Szinte üdítőként fogyasztotta az energiaitalt, volt, hogy alig egy hét alatt egy kartonnyit, vagyis 24 dobozzal magába öntött. Nagy valószínűséggel ez is hozzájárult ahhoz, hogy amikor megpróbált felkelni a féléves kislányához, alig lépett a babakocsihoz, a fejéhez kapott, majd összeesett. Egy szót sem volt képes mondani, a szerettei kezdték meg az újraélesztését. Masszírozták a mellkasát és levegőt fújtak a szájába. Életveszélyes állapotban szállították a miskolci kórházba, ahonnan aztán a család kérésére átkerült az ózdi gyógyintézménybe.

Az orvosok akkor alig egy százalék az esély rá, hogy a férfi életben marad és valaha is felépül. Testvérei és kedvese imaláncot indítottak. Most ennek tulajdonítják, hogy magához tért, mi több, már haza is vihették.

A férfi menyasszonya korábban azt mondta: amennyiben a családapa hazatér, soha többé nem engedik neki, hogy energiaitalt fogyasszon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !