Deutsch Tamás: a "korrupt brüsszeli bürokrácia" a jövő évi választásokkal kapcsolatban láthatóan semmit nem akar a véletlenre bízni

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, mert értékelése szerint súlyos kérdéseket vet fel a magyarországi "Soros-szervezetek" brüsszeli pénzügyi támogatása.

Deutsch Tamás az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: a "korrupt brüsszeli bürokrácia" a jövő évi választásokkal kapcsolatban láthatóan semmit nem akar a véletlenre bízni, Brüsszel ezért félmilliárd forintos támogatást adott a magyarországi "Soros-szervezeteknek".

Úgy fogalmazott: "Míg a magyaroknak jog szerint járó uniós pénzeket Brüsszel a hatalmával visszaélve hosszú idő óta nem fizeti ki, sőt könnyen lehet, hogy a mi pénzünket az ukrajnai háborúra már el is költötték, addig első körben 500 milliót adtak különböző Soros-szervezeteknek, amelyek lényegében egyetlen dolgot csinálnak, Brüsszel javára Magyarország ellen dolgoznak."

Értékelése szerint a helyzet teljesen egyértelmű, Brüsszel így már most előre finanszírozza a "magyar dollárbaloldal" kampányát.

Közölte: ezért levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, mert - mint mondta - "számos súlyos kérdést vet fel a nyíltan és vállaltan Magyarország ellen áskálódó Soros-szervezetek brüsszeli bürokrácia általi támogatása".

Deutsch Tamás közölte azt is: levelében felszólította a bizottság elnökét, hogy a "botrányos esettel" kapcsolatban sürgősen tisztázza az Európai Bizottság szerepét.     

"A válasz megérkezéséig is lassan mondjuk, hogy Washingtonban és Brüsszelben is végre megértsék: hiába finanszírozták és finanszírozzák külföldről milliárdokkal a dollárbaloldal kampányát, mi, magyarok nem hagyjuk magunkat" - jelentette ki a Fidesz politikusa.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !