Egy kalapáccsal okozott halálos sérülést rokonának a törökszentmiklósi férfi

Letartóztattak egy 34 éves törökszentmiklósi férfit, aki olyan súlyos sérülést okozott egyik hozzátartozójának, hogy az áldozat később meghalt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményben az MTI-vel.

A vármegyei rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást - írták.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. augusztus 18-án kora este szóváltásba keveredett egyik rokonával, majd egy kalapáccsal fejbe vágta - olvasható a közleményben. A bántalmazó mentőt hívott a sérülthöz, de nem várta meg a mentőszolgálat kiérkezését, és elment a helyszínről. A sértettet másnap délben holtan találták a város egyik füves-bokros, elhagyatott területén - tájékoztattak.  Az előzetes igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint az elszenvedett koponyasérülés és a sértett halála között ok-okozati összefüggés állapítható meg - közölték.

A férfit - aki a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon beismerte tettét - a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását - szerepel a közleményben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !