Megrázó részletek derültek ki az albertirsai családirtásról - Kiderült, hogyan ölte meg a férfi kislányát és feleségét

Kiderült, hogy hogyan ölte meg a férfi kislányát és feleségét - közölte a Tények. Megpróbált saját magával is végezni, de nem sikerült. A meggyilkolt nő apja sokkos állapotban próbált átmászni a kerítésen, hogy bejusson lányához és unokájához. A rendőrök fogták le. A gyilkost korábban eltiltották a családjától.

A 35 éves volt katona kegyetlen módon ölhette meg családját, a Tények úgy tudja feleségét egy vascsővel verte agyon, kislányukat pedig puszta kézzel fojtotta meg. A kegyetlen gyilkosság péntek éjjel történt, a családirtó maga hívta ki a rendőröket szombaton.

A férfi öngyilkosságot kísérelt meg, de nem sikerült neki. „Most az ereit akarta fölvágni állítólag” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

Végül a családirtónak csak könnyű sérülései lettek. A szomszéd szerint a férfi verte a feleségét, ezt a meggyilkolt nő mesélte neki korábban.

Négyen éltek a házban, az agyonvert nőnek a korábbi házasságából volt egy 10 éves kisfia is, ő azonban nem volt otthon a kegyetlen gyilkosság estéjén, így megmenekült. A Tények úgy tudja a nő távoltartási végzést is kért az agresszív férfi ellen, amit 30 napra el is rendeltek.

A családirtó éppen a távoltartási végzés lejártának napján végezte ki feleségét és kislányát.

A szomszéd szerint lehet, hogy a féltékenység is közrejátszott a brutális családirtásban. A gyilkos apa őrizetben van, nem tett vallomást. Több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást ellene. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !