Láncfűrésszel akarta lerendezni a nézeteltérést egy pápai férfi

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves helyi lakost - közölte a rendőrség.

Egy Pápa-környéki kistelepülésen élő hölgy 2023. július 3-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy élettársának munkaadója megjelent a házuknál és egy beindított láncfűrésszel fenyegette meg őt és a párját. 

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 25 éves elkövető autóval érkezett a sértettekhez, hogy megbeszéljék a köztük kialakult konfliktust. 

A férfi egy láncfűrészt is magával vitt, amelyet beindított és fenyegető mozdulatokat tett azzal a bejelentő és élettársa felé, majd a fűrésszel többször belevágott az utcakapuba, amit aztán meg is rugdalt. Miután kinyílt a kapu, bement az udvarra, ahol ismét beindította a fűrészt és azzal indult az ott lakó pár felé, majd letette és egy lapátot hajított a sértettek irányába. Végül kifutott az utcára, de közben feldöntötte a bejelentő utcán parkoló motorját, amely megrongálódott. 

A garázdát a rendőrök még aznap este elfogták az egyenruhások, és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövető ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !