Egy golfpálya raktárhelyiségéből elloptak egy Stihl fűkaszát

A Kőszegi Rendőrkapitányság Büki Rendőrőrse lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a képen látható két férfi Bükfürdőn, egy golfpálya raktárhelyiségéből eltulajdonított egy Stihl fűkaszát.

A képen látható egyik férfi kb. 30-40 év körüli, 170-180 cm magas, vékony testalkatú, aki az elkövetéskor kék nadrágot, feliratos szürke póló, fekete kötött sapkát és fekete maszkot viselt. A másik férfi kb. 30-40 év körüli, zömök testalkatú, fején fekete baseball sapkát, az arcát takaró színes sálat, sötét pólót és kesztyűt viselt.

A Kőszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámot! (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !