Vonaton lopott, keresi a rendőrség a képen látható nőt

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható nő a Székesfehérvár, Béke téren található vasútállomás 3-as peronja mellett álló vonat második kocsijából magával vitt egy táskát, melyből 15.000,-forint készpénzt, 2 db mobiltelefont, egy fülhallgatót és powerbankot tulajdonított el. A feltételezett elkövetőről a vonat biztonsági kamerája felvételt készített.

A keresett személy 35 év körüli, szemüveges, ovális arcú, átlagos testalkatú. Megközelítőleg 170 cm magas, sötét egyenes hosszú hajú, farmert és fekete top felsőt, valamint fekete sportos utcai cipőt viselt. Kezében sárga felsőt tartott.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !