Pár ezer forint értékű élelmiszert lopott egy ceglédi boltból, majd megöléssel fenyegette meg az őt megállító biztonsági őrt

Egy ceglédi élelmiszerüzletbe lopási céllal tévedt be M. Zsolt. Összeszedett 7 fánkot, egy csomag őrölt kávét és a táskájába rejtette. A férfi a kasszánál csak egy kezében lévő üdítőt fizetett ki, amit a szemfüles biztonsági őr nem csupán sérelmezett, de útját állta és kérdőre vonta - közölte a rendőrség. 

A férfi a táskája tartalmának bemutatására intézett kérésnek nem tett eleget, mi több, megragadta és félrelökte a biztonsági őrt, majd elmenekült.

Az őr utána ment és értesítette a rendőröket, miközben a 28 éves férfi előrántott egy tapétavágót és megfenyegette, megöli. Az egyenruhások percek alatt a helyszínre értek, a bolttól nem messze utolérték és elfogták a menekülő férfit.

A férfi a kihallgatása beismerte, hogy lopott, azt azonban, hogy bárkit a tapétavágóval fenyegetett volna, tagadta. Az azóta letartóztatott M. Zsolttal szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a büntetőeljárást. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !