15 éves és 16 éves fiúk festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot Szeremlén

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 03-án kora hajnalban két fiú céltalanul sétálgatott Szeremle település utcáin, amikor egy nyitott munkagépben festékszóró flakonokat találtak. A srácok magukkal vitték a palackokat, és ezután útjukat folytatva gépjárművekre, lakóházak falára és kerítésére, valamint az útburkolatra fújták ki az élénk színű festéket.

Az esetről reggel bejelentés érkezett a Bajai Rendőrkapitányságra, ahol azonnal megkezdődött a nyomozás. A beszerzett információk alapján a rendőrök hamar beazonosították a két helyi fiatalt, akiket a délelőtti órákban a bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak.

A 15 éves és 16 éves fiatalkorúakkal szemben többrendbeli rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően szabadlábon várhatják az ügy további vizsgálatát. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !