Rolleres bántalmazott egy gyalogost Budapesten, a sértett életveszélyes fejsérüléseket szenvedett

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 22 éves férfival szemben, aki Budapest belvárosában elektromos rollerrel közlekedett a járdán. Amikor ezt szóvá tette neki egy járókelő, őt többször megütötte, amelynek következtében a sértett életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

A vádirat szerint a vádlott az V. kerületben elektromos rollerrel közlekedett, és ennek során a járdára is felment. Ezt egy arra járó férfi szóvá tette a vádlottnak, amire ő leszállt a rollerről, odalépett a férfihoz, majd őt szemből, kétszer, ököllel arcon ütötte. Az ütések következtében a sértett egyensúlyát vesztve hanyatt esett, feje az aszfalthoz csapódott, eszméletét vesztette, és életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. Az elkövető ezután újra felszállt a járműre, és azzal elhajtott a helyszínről.

A Fővárosi Főügyészség a 22 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

A felvételen az látható, ahogy a vádlott a bűncselekmény elkövetése után az elektromos rollerrel a belvárosban közlekedik, majd megérkezik a munkahelyére, ahol egy kollégája engedi be az épületbe. (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !