Olyan erővel vágta 2 éves kisfiába a kést a gyilkos anya, hogy eltört a pici gerince

Ítéletet hoztak annak a magyar nőnek az ügyében, aki 2021 októberében Olaszországban halálra késelte saját kisfiát. A volt pornószínésznő olyan erővel vágta bele a kést, hogy a kétéves gyerek gerince is eltört - számolt be a Tények

Egy videót is bemutattak, amit nem sokkal gyereke meggyilkolása előtt készített a nő. Kétségbeesetten sírt, mert tudta, hogy a bíróság kétéves kisfiukat az édesapának fogja ítélni. Nemsokkal ezután kivégezte a kisfiút Olaszországban. Majd lefotózta a gyerek holttestét és elküldte az apának, azzal az üzenettel, hogy most már egyiküké sem lesz.

Az ügyész most azt mondta a bíróságon, hogy az anya olyan erővel vágta a gyerekbe a kést, hogy még a kicsi gerince is eltört.

A volt pornósztár ráadásul az apa tudta nélkül vitte ki közös gyereküket Olaszországba. A gyilkosság előtti estén még beszéltek telefonon. 

Az apa azóta sem tudta elfogadni, hogy gyerekét megölte volt párja.

Remélte, hogy az olasz bíróság a lehető legszigorúbb büntetést fogja kiszabni. A tárgyalásra nem ment el, azt mondta nem tudna szembenézni volt párjával, olyan mérhetetlen fájdalom és harag van benne.

Ügyvédje folyamatosan azon dolgozott, hogy a nő ne jöhessen ki a börtönből. Nem volt egyszerű dolga, mivel az anya folyamatosan dühöngött a bíróságon és össze-vissza hazudozott. Elmebetegnek akarta beállítani magát, hogy így kerülje el a büntetést.

Az olasz bíróság egy maratoni tárgyalás után késő délután hozott ítéletet, a gyerekgyilkos anyát bűnösnek találták és 20 év börtönre ítélték. (Fotó: Tények)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !