Meccsen esett egymásnak két focista Kaposváron, a verekedés során egyikük élettársa is súlyosan megsérült

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a 2 férfival szemben, akik összeverekedtek egy műfüves focipályán, amely során egyikük élettársa is súlyosan megsérült.

A vád szerint a 18 éves fiatal férfi egy kaposvári focipályán játék közben szóváltásba keveredett 30-as éveiben járó ellenfelével, melyet követően többször megütötték egymást, majd mindketten a földre estek, ahol folytatták egymás bántalmazását.

Miután a vádlottak felálltak és újfent egymásra akartak támadni, az idősebb férfi élettársa a pályára futott, és – a további verekedés megakadályozása érdekében – a férfiak közé állt. Ekkor azonban a fiatalabb elkövető  2 alkalommal is megütötte a nőt, ezzel eltörte az orrát. A garázdákat végül a helyszínre érkező járőrök előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a fiatalabb férfival szemben felfüggesztett, míg a többszörös visszaesőnek minősülő idősebb társával szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !