Lebukott egy mohácsi nő, aki közel 140 000 forint értékben kísérelt meg ruhákat ellopni egy üzletből

Lebukott egy mohácsi nő Szekszárdon, aki közel 140 000 forint értékben kísérelt meg ruhákat ellopni egy üzletből - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A vármegyeszékhely egyik ruházati boltjából tettek bejelentést 2023. május 6- án szombaton délután fél öt körül, mert egy ismeretlen nő több ruhaneműt kísérelt meg ellopni, de lebukott. Mint kiderült, a fiatalasszony sok ruhát vitt be magával a próbafülkébe, majd hallhatóan elkezdte azokból a címkéket kitépkedni. Mikor felszólították a fülke elhagyására, a nagy meleg ellenére egy pufi télikabátban lépett ki. Kérték a dolgozók, hogy a dzseki cipzárját húzza le, de ennek csak vonakodva tett eleget. A kabát alatt több réteg ruhát viselt és a nadrágjába is voltak ruhák betömködve. Ezután visszalépett a fülkébe, megszabadult az „idegen” holmiktól, majd kezében tartott nadrágokkal indult a pénztár felé. Az egyik nadrág zsebében több, egyéb ruhákról letépett vonalkód és címke volt.

A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 35 éves mohácsi nőt, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétsége miatt.

A szemle során a ledobált ruhaneműk és lefoglalt ruha címkék alapján beazonosítható volt, hogy a tetten ért nő 17 darab különböző ruhaneműt kísérelt meg eltulajdonítani. Az így megrongált ruhaneműk eladhatatlanná váltak, így az okozott kár csak részben térült meg. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !