Egy karcagi férfi egész éjszaka ütlegelte a 17 éves lányt, mert az nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni külföldön

A karcagi gyanúsított a lakóházában egész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú sértettet, mert a lány nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni külföldön. A feltételezett elkövető arra számított, hogy külföldi megélhetését ebből biztosítja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 26 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 27-ről április 28-ra virradó éjszaka karcagi lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy 17 éves helybeli lányt. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított azt tervezte, hogy a kiskorú sértettet külföldre viszi, ott a felügyelete mellett prostitúciós tevékenység végzésére rábírja, majd megélhetését ebből fedezi. A sértett ezt megtagadta, ezért a terhelt brutálisan ütlegelte a fiatalt. A bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A bűncselekmény helyszínére kiérkező rendőr járőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !