Keresés ebben a blogban

Üzletszerűen, és egy kiskorút is veszélyeztetve lopott a mezőkövesdi férfi

A mezőkövesdi rendőrök őrizetbe vették az a férfit, aki összesen 18 alkalommal követett el lopásokat - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett, illetve lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben. Az elkövető Mezőkövesden összesen 18 alkalommal szupermarketekből márkás italokat, édességeket, illatszereket, és élelmiszereket tulajdonított el.

A mezőkövesdi rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították az elkövetőt, akit a 2023. április 3-án történő gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe is vettek, az elkövető beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint egy alkalommal a férfi, egy fiatalkorú ismerősét kihasználva, és ezzel veszélyeztetve őt, követte el a lopást. A fiú ellen - a lopás miatt - a hatóság szabálysértési eljárást folytat.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyészségen előterjesztést tett az elkövető letartóztatásának indítványozására is. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !