Őrizetben a tiszalöki dohánybolt betörők

A tiszavasvári rendőrök néhány nap alatt elfogták a két feltételezett tettest - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. F. 58 éves és B. I. 65 éves tiszalöki lakosok ellen. 

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2023. március 31-én éjjel az épület falát kibontva betört egy tiszalöki Nemzeti Dohányboltba, ahonnan dohánytermékeket tulajdonítottak el, valamint hasonló módszerrel megpróbáltak bejutni a szomszédos ruházati üzletbe is, azonban onnan nem vittek el semmit. A bejelentés után a rendőrök haladéktalanul megkezdték az ismeretlen elkövetők azonosítását, felkutatását. 

Az adatgyűjtés eredményeképpen rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2023. április 5-én tiszalöki otthonukban elfogtak. 

A rendőrök K. F.-t és B. I.-t előállították a Tiszavasvári Rendőrkapitányságra és gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !