Üzemanyagot lopott, majd jogsi nélkül és ittasan ült volán mögé a gyöngyösi férfi

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Gyöngyös belterületén igazoltattak egy személyautóval közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a jármű műszaki engedélye tavaly nyáron lejárt, továbbá a sofőr jogerősen el van tiltva a vezetéstől, aki még ezt is tetézni tudta egy pozitívra fújt szondával. Az igazi meglepetés akkor érte a rend őreit, amikor a kocsit átvizsgálva abban több benzines kannát, gumicsöveket, illetve egy szivattyút találtak, melyeket le is foglaltak.

A rendőrök a 34 éves férfit őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban összesen hét gyöngyösi autóból tulajdonította el az üzemanyagot, ezért ellene többrendbeli lopás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. Továbbá a nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !