Óvodás kislánnyal fajtalankodott egy 54 éves férfi

Vádat emelt az ügyészség egy kiskorút szexuálisan bántalmazó Veszprém vármegyei férfi ellen. Vele szemben 12 év fegyházbüntetést, közügyektől és kiskorúak felügyeletétől való eltiltást indítványoz az ügyészség - tudatta a Veszprém Vármegyei Főügyészség kedden közleményben.

A vádirat szerint az 54 éves férfi 2020-ban ismerte meg az óvodás korú gyermeket, akivel élettársának korábbi családi kötődései révén került közelebbi kapcsolatba.

A kislány gyakran megfordult a vádlott házában, sokszor az éjszakát is náluk töltötte, a vádlottra és annak élettársára az ötéves gyermek a nagyszüleiként tekintett.

A gyermek 2020. október elején szintén a vádlott házában töltötte az éjszakát, a férfi és az élettársa között a franciaágyban tért nyugovóra.

Az elkövető a szokásának megfelelően több üveg sör elfogyasztása után feküdt le. A gyermek a hasát fájlalta, és arra kérte a felnőtteket, hogy simogassák meg. Eközben elaludt, ekkor fordult felé szeméremsértő módon a férfi; erre a gyermek felriadt, és arra kérte a vádlottat, hogy hagyja békén. A férfi eleget tett a kérésnek, a gyermek pedig elaludt.

Másnap a kislány beszámolt édesanyjának az esetről, ami a gyermek viselkedésében is nyomot hagyott - írta a főügyészség. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !