Keresés ebben a blogban

Összehangolt akció keretén belül otthonában fogták a nyíregyházi dílert

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. K. 39 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi a megszerzett új pszichoaktív anyagot nyíregyháza egyik városrészében árusította. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Felderítő Osztályának nyomozói 2023. április 19-én összehangolt akció keretén belül otthonában fogták el P. K-t, éppen amikor az egyik vevőjének értékesített kábítószer gyanúját keltő anyagot. A nyomozók a gyanúsított lakásán megtartott kutatás alatt 82,4 gramm eladásra előkészített pakettekbe csomagolt fehér por állagú anyagot, valamint pénzt és a bódító hatású szerek kiméréséhez és csomagoláshoz használatos eszközöket foglaltak le.

A nyomozók a P. K.-t előállították az Érkerti Rendőrőrsre, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !