Megütött, majd fojtogatott egy nőt a bátonyterenyei férfi

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves bátonyterenyei lakost és kezdeményezik a letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2023. április 12-én az esti órákban egy bátonyterenyei italboltban tartózkodott, ahol több vendégbe is belekötött. A terhelt szóváltásba keveredett egy ott lévő asszonnyal is, akit a vita hevében megütött, majd fojtogatott. A nő az ütésektől el is esett. Ezt követően a vendéglátó egységből a férfi, majd a sértett is távozott. A bántalmazott asszonyt április 13-án a kora reggeli órákban, egy helyi lakos az italbolt közelében, árokban fekve, magatehetetlen és kommunikálásra képtelen állapotban találta meg. A nőt a mentők életveszélyes koponyasérülés miatt szállították kórházba. A rendőrök a bántalmazót az otthonában elfogták, majd előállították a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra.

A rendőr-főkapitányság nyomozói a 48 éves bátonyterenyei lakost életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Nógrád Vármegyei Főügyészségen letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !