Lopott bankkártyával fizetett, felismeri?

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható ismeretlen fiatalember gyanúsítható azzal, hogy 2023. március 9-én 14 óra és 14 óra 40 perc között Győrben, a Bálint Mihály utca 4. szám alatt lévő ingatlan előtti területen egy – vélhetően a sértett által elveszített – fekete színű pénztárcát talált meg és tulajdonított el, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, valamint készpénzzel együtt. Az ismeretlen férfi a lopott bankkártyával több alkalommal vásárlásokat bonyolított le.

Az ismeretlen férfi 25-30 év körüli, sportos testalkatú, rövid, barna hajú, a lopás elkövetésekor szürke színű kapucnis pulóvert, alatta pedig kék színű felsőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatalembert felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !