Főzéshez készült, majd hasba szúrta élettársát egy zsámboki nő

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki veszekedés közben hasba szúrta, illetve vállán megvágta élettársát. 

A vádirat szerint az elkövető nő és a sértett férfi Zsámbokon éltek együtt már évek óta. Mindketten rendszeresen fogyasztottak szeszes italt. Ennek és a férfi féltékenységének köszönhetően gyakoriak voltak köztük a veszekedések.

Az ominózus napon is fogyasztottak alkoholt. Az elkövető délutánra már közepes fokban leittasodott. Ekkor mindketten a házuk konyhájában voltak, ahol újfent veszekedni kezdtek. A nő éppen főzéshez készült elő, így a kezében tartott egy 21 centiméter pengehosszúságú kést. A fokozott hangulatú veszekedés során a nő a késsel egyszer hasba szúrta, illetve egyszer megvágta a férfit. A szúrás következtében a férfi életveszélyes állapotba került.

A férfi sérülését látva a nő megijedt és átment a szomszédba, ahol kérte, hogy értesítsék a mentőket, mert megszúrta élettársát.

Az ügyben a Pest Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a nő ellen. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !