Évekig erőszakolta a saját apja, brutálisan kivégezte az anyját egy nő Salgótarjánban

Brutális kegyetlenséggel ölte meg a saját anyját egy nő Salgótarjánban. 71-szer szúrta meg, az asszony a helyszínen meghalt. A tragédia akkor történt, amikor a nő meglátogatta a lányát.

A gyilkos a mostani tárgyaláson azt mondta: nem emlékszik semmire, viszont a borzalmas gyerekkoráról részletesen beszámolt. Állítása szerint az apja folyton megerőszakolta, de ezt hiába mondta az anyjának, nem hitt neki, sőt később elhagyta őket és a férfival hagyta a lányát.

„Az édesapám zaklatott, de hiába mondtam az anyukámnak, hogy nem bírom tovább már, hogy ez így történt hogy én nem hazudok, mégis vert” – vallotta a nő.

Csillát több év után részegen látogatta meg az édesanyja. A vendégség azonban tragédiába fordult. Ismét összevesztek, majd a nő egy 20 centis pengéjű késsel agyonszurkálta anyját. 71 alkalommal döfte bele a kést, még 2022. márciusában. A nő azt mondta, nem emlékszik semmire.

A Tények szerint a szomszédok megdöbbentek, mikor hallották, hogy mi történt. Sokan tudtak róla, hogy a nő beteges, gyógyszereket szed, de nagyon kedvelték.

A nő a tárgyaláson részletesen elmondta, hogy már gyerekkora óta szexuális zaklatta az apja, volt hogy orális szexre kényszerítette. Mikor pedig elmondta ezt az anyjának, mindketten megverték.

Később az anyja elhagyta őket és az apjával maradt, aki Csilla szerint tovább zaklatta. Majd évekkel később a férfi meghalt, az anyja pedig újra felkereste, az egyik ilyen alkalommal ölte meg, ami után magával is végezni akart.

Az ügy tanúk meghallgatásával folytatódik tovább.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !