Életveszélyesen bántalmazta ismerősét, majd a magatehetetlen férfi lakásából eltulajdonított egy fűkaszát, egy mosógépet és 500 forintot

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki rátámadt egy ismerősére Ónodon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Életveszélyt okozó testi sértés, és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 23 éves ónodi lakossal szemben. A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze közös italozásukat követően Ónodon az Árpád utcában. A vitából verekedés lett, melyek során az elkövető a vitapartnerének életveszélyes sérülést okozott, majd a magatehetetlen sértett lakásából eltulajdonított egy fűkaszát, egy mosógépet és 500 forint készpénzt is.

A nyomozók a sikeres adatgyűjtésének köszönhetően a férfit 2023. április 22-én elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe is vették. 

A főkapitányság férfival szemben előterjesztést tett a letartóztatására is, amit ügyészi indítványozásra a bíróság elrendelt. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !