Keresés ebben a blogban

Árult és fogyasztott is új pszichoaktív szereket egy 35 éves tarnaörsi férfi

A hevesi rendőrök egy 35 éves tarnaörsi férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint árult és fogyasztott is új pszichoaktív szereket.

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen tartottak kutatást 2023. április 4-én délelőtt egy tarnaörsi lakos otthonában, akiről információ merült fel, hogy több éve kábítószert árul a lakókörnyezetében - közölte a rendőrség.

A 35 éves férfinál a rendőrök alufóliába csomagolva új pszichoaktív gyanús kristályos anyagot találtak, illetve feltehetőleg árusításból származó készpénzt is lefoglaltak. Továbbá a délelőtt folyamán több fogyasztót is előállítottak a rendőrkapitányságra.

A gyanúsítottat őrizetbe vétele mellett hallgatták ki a nyomozók, amelyen beismerő vallomást tett, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás a Hevesi Rendőrkapitányságon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !