8 lopást követett el falujában egy 18 éves jászkiséri férfi

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy 18 éves jászkiséri férfit, aki a gyanú szerint az idei évben 8 lopást követett el falujában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy jászkiséri lakos tett bejelentést a Jászapáti Rendőrőrsre, miszerint csupán egy órát volt távol otthonától, majd mikor hazaért a bejárati ajtó üvegét kitörve találta. A házban kutatás nyomait vette észre valamint, hogy eltulajdonították 400.000 forint készpénzét.

A helyszínre érkező jászsági rendőröknek adatgyűjtést követően, személyismeretüknek köszönhetően volt „ötletük”, hogy kit kell keresniük. A feltételezett elkövetőt – egy 18 éves jászkiséri lakost – elfogták és előállították a rendőrőrsre. A nyomozók a férfit lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 A rendőrök, a többszörösen egyesített ügyben összesen 8 lopással gyanúsítják a terheltet, melyeket idei évben követett el a településen részben egyedül, részben ismert bűntársaival együtt. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !