Keresés ebben a blogban

Tört, zúzott a hegyeshalmi férfi, azonban tettére nem tudott megfelelő magyarázatot adni

A mosonmagyaróvári nyomozók elfogták a Hegyeshalomban történt rongálások elkövetőjét - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást, aki 2023. március 9-én a hajnali órákban Hegyeshalom területén a Fő utcában, a Pozsonyi úton, illetve a Szérű soron – összesen nyolc helyszínen – különböző tárgyakat és értékeket – így postaládát, egy terasz korlátját, ingatlan fakerítését, ereszcsatornát, parkoló gépjárműveket, egy lakás ablakait, bútorokat és függönykarnisokat – rongált meg, illetve az egyik helyről függönyöket lopott el. Az ismeretlen elkövető a bűncselekményekkel több százezer forint értékű kárt okozott.

A rendőrség az ügyben – egy kamera felvételeinek felhasználásával – felhívást jelentetett meg, és az állampolgárok segítségét kérte az elkövető beazonosításához, amely végül sikerre vezetett. A nyomozók az ügyben tanúkat hallgattak meg, és az eljárás során beszerezett adatok elemzését és értékelését követően egyértelműen beazonosították a bűncselekmények elkövetőjét.

Az információk birtokában a mosonmagyaróvári rendőrök 2023. március 21-én a hajnali órákban hegyeshalmi otthonában elfogták a 34 éves fiatalembert, akit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően két rendbeli rongálás vétsége, lopás, illetve garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi a nyomozóknak a bűncselekmények elkövetését beismerte, a részére bemutatott kamerafelvételeken magát felismerte, és elmondta, hogy az esetet megelőzően alkoholt fogyasztott, majd az utcán tört, zúzott, azonban tettére nem tud megfelelő magyarázatot adni, de azt nagyon megbánta. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !