Rongálások elkövetőit keresi a rendőrség

A mosonmagyaróvári nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen férfi és nő azonosításához - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rongálás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján vélhetően a képen látható ismeretlen férfi és társa gyanúsítható azzal, hogy Hegyeshalomban, a Fő utcában, a Pozsonyi úton, illetve a Szérű soron – összesen nyolc helyszínen – különböző tárgyakat és értékeket – így postaládát, egy terasz korlátját, ingatlan fakerítését, ereszcsatornát, parkoló gépjárműveket, stb. – rongáltak meg. Az ismeretlen elkövetők a bűncselekménnyel több százezer forint értékű kárt okoztak

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 8, 9200.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó valamelyikét. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !