Keresés ebben a blogban

Pénztárcát és mobiltelefont lopott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető a szegedi Hősök terén lévő buszmegállóban ellopta a sértett táskájából pénztárcáját és mobiltelefonját. 

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható, 30-38 év körüli, sötét, hosszú hajú férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !