Meglopta szerelmét egy férfi Komáromban

Lopás és csalás bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a nő bizalmával visszaélve okozott kárt.

A vádirat szerint a férfi 2021 szeptemberétől szerelmi kapcsolatot létesített a sértett nővel, akinek a komáromi lakásában többször járt. A férfi 2021. november 09. és december 15. között a sértett lakásából telefonokat, bankkártyát, ékszert, szerszámokat lopott összesen 145.950 forint értékben. Az ellopott tárgyakat a férfi értékesítette.

Az elkövető a lopott bankkártyával hatszor készpénzt vett fel bankautomatából, ötször termékeket vásárolt. A férfi az utolsó alkalommal automatából 130.000 forintot akart felvenni, azonban ez már sikertelen volt egyenleg túllépése miatt. Az elkövető a bankkártya jogtalan használatával 113.283 forint kárt okozott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre, és közügyektől eltiltásra ítélje, valamint kötelezze a sértett kárának megtérítésére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !