Keresés ebben a blogban

Friss közleményt adott ki a rendőrség a Páhinál történt halálos balesetről

Egy 22 éves férfi életét vesztette, egy 21 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket, a 20 éves sofőr pedig súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, melyet feltehetőleg az okozott, hogy a jármű vezetője túl gyorsan hajtott - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.  

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az 5301-es számú út 30-as kilométerénél 2023. március 26-án 19 óra 34 perckor. A balesetben érintett személyautó Kiskőrös felől Páhi felé haladt, amikor feltehetőleg nagy sebessége miatt, egy balra ívelő kanyarban a járművet vezető 20 éves férfi elvesztette az uralmát a gépjármű felett, letért az útról és árokba csapódott. A baleset következtében a hátul utazó 22 éves fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elöl utazó 21 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett és a sofőr is súlyosan megsérült. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. 

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja szakértők bevonásával. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !