Keresés ebben a blogban

Az interneten verte át vásárlóit egy fiatal tatai nő

A kaposvári rendőrök befejezték a nyomozást.

Az eljárás adatai szerint egy kaposvári nő feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki 2022 júniusában egy internetes hirdetési oldalon cipőt hirdetett kedvező áron. A sértett a kért összeget elutalta a megadott bankszámlaszámra, ám a terméket nem kapta meg, a hirdetővel a kapcsolatot felvenni pedig nem tudta.

A nyomozás során több tucat hasonló esetre is fény derült, a csaló 2021 novemberétől 2022 júniusáig többszázezer forint értékben károsította meg országszerte a sértetteket. Az egyenruhások az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek és 42 rendbeli csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A 25 éves tatai I. Nikoletta a bűncselekmények elkövetését elismerte, és vállalta, hogy a pénzt a károsultaknak visszafizeti.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket befejezték, az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére. (Fotó: police.hu / Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !