Szexuális cselekményt végzett testvére lányának sérelmére egy borsodi férfi

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 33 férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt.  A férfi testvére nagykorú lányához akarata ellenére szexuálisan közeledett, testszerte csókolgatta, az ágyra lökte, felsőruházatát lehúzta és sérelmére szexuális cselekményt végzett.

A vádirat szerint a vádlott egy vármegyei településen átment az utcában lévő másik családi házba, ahol a testvére nagykorú lányát egyedül találta otthon. A férfi a helyzetet arra használta, hogy a sértett akarata ellenére szexuálisan közeledett felé, testszerte csókolgatta, testi erőfölényét kihasználva az ágyra lökte, felsőruházatát lehúzta róla és sérelmére szexuális cselekményt végzett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

A sértett védekezett és sikerült magától ellöknie a vádlottat, aki kiment az ingatlan udvarára, de 2 perc elteltével visszament a lakásba, ismét az ágyra lökte a nőt, ekkor is csókolgatta, és sérelmére újból szexuális cselekményt végzett, majd magától abbahagyta és távozott a házból.

A sértett hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !