Keresés ebben a blogban

Pénztárcát lopott el egy benzinkútról

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy pénztárcát lopott el egy benzinkútról - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető a 47 -es számú főút algyői körforgalmánál lévő benzinkút női mosdójából tulajdonított el egy ottfelejtett pénztárcát. Abban okiratok, bankkártyák és készpénz is volt. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is, aki egy fehér színű furgonnal érkezett a helyszínre.

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható nőt felismerik, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !