Keresés ebben a blogban

Embercsempészeket fogtak el az ukrán határ közelében a szabolcsi rendőrök

A Szabolcs vármegyei nyomozók előterjesztést tettek az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatására.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. Gy. 53 éves és Sz. D. 29 éves beregsurányi lakosok, valamint K. J. 37 éves beregdaróci lakos ellen. A Szabolcs vármegyei nyomozók a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőreinek közreműködésével fogták el a három férfit  - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A határmenti településeken élő férfiak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy anyagi haszonszerzés érdekében végeztek embercsempész tevékenységet Beregdaróc térségében. A gyanúsítottak lakóhelyein a nyomozók kutatásokat végeztek, és embercsempész tevékenységhez köthető eszközöket foglaltak le, így mobiltelefonokat, éjjellátó készüléket, gépjárműveket.

A nyomozók N. Gy. és Sz. D. gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. K. J. gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !