Keresés ebben a blogban

A Veszprém vármegyei rendőrök elfogták a TOP 50-es körözöttet

A Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte a 41 éves komáromi férfi letartóztatását, akinek 16 rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt kell felelnie - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Pápai Rendőrkapitányság 16 rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves komáromi lakossal szemben. 

Az eljárás adatai alapján a férfi 2022 júniusától társaival együtt pápai, illetve Győr-Moson-Sopron vármegyei településeken található cégek telephelyeire törtek be ajtó- és ablakbetörés módszerével, majd onnan elektronikai cikkeket és a kasszában lévő készpénzt lopták el, összesen több millió forint értékben. 

A Pápai Rendőrkapitányság korábban elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi felkutatása érdekében, majd az országos koordináció keretében zajló nyomozás mellett célkörözési tevékenysége során a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2023. február 2-án reggel Budapesten elfogták. Ezután előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !